Webontwikkeling

Een goede website is cruciaal voor een bedrijf. Niet alleen is het uw visitekaartje, ook is het de bedoeling klanten te werven met een mooie, goed lopende site. IT GROUP zorgt gegarandeerd voor een website waar u veel plezier aan beleeft.

Zelf uw website beheren
Al onze websites worden gebouwd met behulp van een content management systeem. Hierdoor is het voor u zelf mogelijk om aanpassingen aan uw website te maken. U kunt bijvoorbeeld zelf nieuwsberichten toevoegen en foto’s aanpassen. Natuurlijk kunnen we het u nog gemakkelijk maken en zelf zorgen voor het beheer van uw website. Ook de ontwikkeling van een mobiele website naast de desktop versie behoort tot de mogelijkheden.
contentmanagement
socialmedia

 

Social media integratie
Wie vindt er uw website allemaal leuk? Wat wordt er over u gezegd? Kom het te weten dankzij sociale media gekoppeld aan uw website. Sociale media onderschatten is een grove fout. Geregeld komen er berichten in het nieuws over bedrijven die de impact hadden onderschat van een actie die op Facebook of Twitter werd gelanceerd. Iets delen via een sociaal netwerk is makkelijker dan ooit, en met de huidige generatie smartphones ook directer dan ooit. U kan dit gegeven dus maar beter omarmen.

 

Zoekmachine optimalisatie
Een goede vindbaarheid op het internet is cruciaal voor uw bedrijf. Stelt u zich eens voor dat uw klanten op de website van uw concurrent terecht komen omdat ze uw niet kunnen vinden. Om dit de voorkomen dient u website zoekmachine vriendelijk zijn. Wij zorgen ervoor dat uw website aan deze eisen voldoet en geven uw tips hoe u er zelf voor kunt zorgen dat dit ook zo blijft.

zoekmachineoptimalisatie
intranet

 

Intranet
Een intranet is een website alleen voor de medewerkers van uw bedrijf. Wij bouwen een intranet volledig op maat zodat het naadloos aansluit op de activiteiten van uw bedrijf. Wat dacht u bijvoorbeeld van een online planning of urenregistratie? Het is ook mogelijk om uw klanten toegang wilt geven zodat ze bijvoorbeeld rapporten kunnen inzien.

 

Domeinregistratie en webhosting
Kies voor service onder één dak en host uw website bij IT GROUP. Wij stellen alles voor u in, maar u kunt zelf via ons controle paneel ook inloggen om externe partijen toegang te geven. Uw website wordt gehost in het LCL Datacenter in Diegem dat volledig draait op groene stroom.

webhosting