IT-beheer

Wilt u uw bedrijfsprocessen automatiseren? IT GROUP kan u hierbij helpen. Kwaliteit wordt verbeterd en productiviteit vergroot. Door onze up-to-date kennis en samenwerking met vaste en betrouwbare partners is IT GROUP van alle markten thuis.

Werkplekbeheer
Een goede computer draagt bij aan de productiviteit van de gebruiker. Daarom is het erg belangrijk dat de computer of laptop schoon, snel, betrouwbaar en goed beveiligd is. Wij voorzien uw werkplek regelmatig met nieuwste software & beveiligingsupdates, controleren uw computer op virussen & spyware en verwijderen onnodige bestanden.
werkplekbeheer
serverbeheer

Serverbeheer
Voor een vast bedrag per maand verzorgen wij het beheer van uw server zodat deze optimaal het verkeer met de aangesloten apparatuur kan blijven verwerken. Heeft u er wel eens over nagedacht wat de gevolgen voor uw bedrijf zouden zijn als uw server samen met alle opgeslagen gegevens crasht? Voor een vast bedrag per maand nemen wij deze zorg van uw over en zorgen wij ervoor dat al uw gegevens veilig op een tweede plek worden opgeslagen.

Thuiswerken
Het werken vanuit huis wordt steeds populairder, uw IT omgeving moet hierop worden voorbereid.  Naast het ophalen van bestanden uit de cloud is het ook mogelijk om uw thuiswerker een verbinding te laten maken met de computer op kantoor of in de cloud. Heeft u intresse in thuiswerken? Wij komen graag een keer langs om de mogelijkheden te bespreken.

thuiswerken

netwerkbeheer

Netwerkbeheer
Internetten, printen of het uitwisselen van bestanden? Alles draait om een stabiel en snel netwerk. Het netwerk is het belangrijkste onderdeel in uw IT omgeving. Om de stabiliteit van uw netwerk te waarborgen maken wij enkel gebruik van professionele netwerkapparatuur.